Reviiri

Karvassa vara parempi.

Kai se on helppoa, kun on tuollainen kana

Taimitarhan LakuKun on nähnyt älyttömästi vaivaa fiksun, mutta haastavan koiran kanssa, tietää, ettei koiran osaaminen tule tyhjästä. Hippu on ollut meillä nyt vuoden, joten harjoitustunteja on kertynyt n. 365 (n. 1h/pv), joista erilaisilla kursseilla n. 35. Nyt olen kuullut liian monta kertaa, että onhan tuo helppoa, kun sulla on tuollainen koira.

Tommy Wirén näytti 12.1.2013 pidetyssä seminaarissaan videoita osaavista kanoista. Yksi kana osasi seurata, toinen kiertää kahdeksikkoa tai ympyrää, vihjeenä pelkkä kierrettävien esineiden väri. Kai se on helppoa, kun on tuollainen kana.

Oletuksien teko oman koiran (tai kanan) oppimiskyvystä lienee turhaa. Toisaalta se on bueno keino, jos kaipaa tekosyytä harjoittelun välttelylle. Jos kana oppii 1-3 toistolla niin en hetkeäkään epäile etteikö mikä tahansa koirakin opi, jos käytetään oikeita metodeja. Itse olen vahvasti vakuuttunut Tommyn metodeista. Menin mieli avoimena kuulemaan seminaaria, tilasin heti kirjan ja kokeilin oppeja. Toimii kuulkaa kuin junan vessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: