Reviiri

Karvassa vara parempi.

Liito-orava ja lentokeinu

Agility from the start - Hippu opintojen äärelläKisajännitys on ihan syvältä. Jos oma startti on vasta iltapäivällä, ehtii tärisemään ja hyperventiloimaan 5-6 tuntia. Kun vielä oksettaa, niin ravitsemustilakaan ei ole paras mahdollinen siinä kohtaa, kun pitäisi mennä radalle.

Ensimmäinen lähtö meni kaikesta huolimatta varsin tyylikkäästi. Vitonen tuli, kun katsoin, että Hippu menee kepeille väärin sisään. Pyöräytin sen takaisin, ennen kuin se aloitti suorittamaan estettä. En tiennyt, että tuosta tulisi virhettä, mutta joka tapauksessa korjausliike tuli tehtyä ja oli todennäköisesti tarpeellinen. Muuten kiidettiin kovaa ja saavutettiinkin nopein aika ja 2. sija.

Toisessa lähdössä pieni karvarakettini teki sen jälleen. Se otti kisoissa erittäin vauhdikkaan lentokeinun. Harjoituksissa se ei niitä tee K-O-S-K-A-A-N. Niinpä kuski katsoi ihaillen ja luottavaisena, kun pikkumusta kiiti keinun päähän täysiä. Mutta pysähtymisen sijaan liito-oravani lähtikin lentoon ja laskeutui kauniisti, kuin kokenut pilotti kiitoradalleen. Minä taas säikähdin niin, että ratakin ihan unohtui.

Aamulla mietin, mikä saa ihmisen hankkimaan itsensä kauhistuttavaan kisa-ahdistukseen kerta toisensa jälkeen. Nyt muistan miksi 🙂 Vaikka varsinainen tavoite (LUVA) ei toteutunut, fiilis on mahtava. Taidan olla jonkinlainen adrenaliininisti. Kaiken lisäksi koimme ihan oikeita onnistumisia, sillä lähdöt pysyivät kasassa ja meno oli vauhdikasta. Seuraavaan starttiin ilmoittaudun heti nyt.

P.S. Lisään kisaradat tähän, mikäli ne on vielä huomenna nähtävillä ja ikuistettavissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: